АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ ПІЗНЮР – ОДИН ІЗ ЗАЧИНАТЕЛІВ ТЕРМОБАРОГЕОХІМІЧНОЇ ШКОЛИ ПРОФЕСОРА МИКОЛИ ЄРМАКОВА (до 90-річчя від народження) - Матковський, Орест; Павлунь, Микола; Наумко, Ігор (Мінералогічний збірник, 2024)
АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ ПІЗНЮР – ОДИН ІЗ ЗАЧИНАТЕЛІВ ТЕРМОБАРОГЕОХІМІЧНОЇ ШКОЛИ ПРОФЕСОРА МИКОЛИ ЄРМАКОВА (до 90-річчя від народження)