АКАДЕМІК ОЛЕКСАНДР ПОНОМАРЕНКО (до 70-річчя від дня народження) - Матковський, Орест; Наумко, Ігор; Павлунь, Микола; Скакун, Леонід; Сливко, Євгенія (Мінералогічний збірник, 2024)
АКАДЕМІК ОЛЕКСАНДР ПОНОМАРЕНКО (до 70-річчя від дня народження)