ЗОЛОТОНОСНІСТЬ ВАРВАРІВСЬКОГО Й АДАМІВСЬКОГО РУДНИХ ПОЛІВ ВЕРХІВЦІВСЬКОЇ ЗЕЛЕНОКАМ’ЯНОЇ СТРУКТУРИ - Ковальчук, Мирон; Сукач, Віталій; Вишневський, Олексій (Мінералогічний збірник, 2024)
Наведено відомості щодо золотоносності різних петротипів з рудопроявів золота Варварівського й Адамівського рудних полів Верхівцівської зеленокам’яної структури (Середнє Придніпров’я). Схарактеризовано розмір, морфологію та хімічний склад золота.