ЗОЛОТОНОСНІСТЬ МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКОЇ ДІЛЯНКИ ТА НАПРЯМИ ЇЇ ПОДАЛЬШИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Ковальчук, Мирон; Фігура, Любов; Капеліста, Ірина (Мінералогічний збірник, 2024)
Схарактеризовано золотоносність геологічних утворень у межах Могилів-Подільської ділянки (Середнє Придністер’я). Висвітлено результати літохімічного випробування донних відкладів лівих приток Дністра в межах ділянки досліджень. Проаналізовано мінеральний і хімічний склад донних відкладів водотоків та визначено їхній зв’язок з геологічною будовою території. Окреслено основні напрями подальших розшуково-оцінювальних робіт на золото.