МОРФОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ МАГНЕТИТУ ПРОДУКТИВНОЇ ТОВЩІ ПІВНІЧНОГО РАЙОНУ КРИВОРІЗЬКОГО БАСЕЙНУ - Тіхлівець, Світлана; Філенко, Валентина (Мінералогічний збірник, 2024)
Наведено результати досліджень морфологічних особливостей магнетиту залежно від його розміщення в розрізі залізисто-кременистої формації Криворізького басейну. Отримані результати дають змогу зрозуміти варіативність технологічних показників залізистих кварцитів Північного району Криворізького басейну.