ЕНІМАГТИТ ІЗ НЕФЕЛІНОВОГО СІЄНІТУ МАЛОТЕРСЯНСЬКОГО МАСИВУ (СЕРЕДНЄ ПРИДНІПРОВ’Я) - Кривдік, Степан; Шаригін, Віктор; Дубина, Олександр (Мінералогічний збірник, 2024)
Схарактеризовано особливості хімічного складу енігматиту з нефелінового сієніту Малотерсянського габро-сієнітового масиву в Середньому Придніпров’ї.