СТРУКТУРИ УДАРНОГО МЕТАМОРФІЗМУ В МЕТЕОРИТІ “ВЕЛИКА БАЛКА” - Кичань, Наталія; Гіріч, Аеліта (Мінералогічний збірник, 2024)
Наведено результати оптично-мікроскопічного та сканувального електронно-мікроскопічного дослідження структур ударного метаморфізму метеорита “Велика Балка”. Згідно з результатами досліджень, ступінь ударно-метаморфічного перетворення метеорита відповідає стадії S3. В історії материнського тіла метеорита виділено декілька співударянь.