ВПЛИВ ЕНДОГЕННИХ ПРОЦЕСІВ НА ОСАДОВЕ МІНЕРАЛОУТВОРЕННЯ - Білоніжка, Петро; Дацюк, Юрій (Мінералогічний збірник, 2024)
Схарактеризовано вплив ендогенних процесів на аутигенне мінералоутворення у верхньокрейдових і палеогенових відкладах (мергелі, вапняки, карбонатні глини) Гірського Криму.