МІНЕРАЛЬНО-СИРОВИННА БАЗА РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ - Мельничук, В.; Мельничук, Г. (Мінералогічний збірник, 2024)
Схарактеризовано сучасний стан мінерально-сировинних ресурсів Рівненської обл.: паливно-енергетичних, металевих, неметалевих, коштовного каміння та підземних вод. Наведено показники їхнього використання. Висвітлено проблеми й завдання розвитку мінерально-сировинної бази регіону.