ЮРІЙ АНДРОНОВИЧ ГАЛАБУРДА (ДО 80-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ) - Матковський, О.; Наумко, І.; Білоніжка, П.; Сливко, Є. (Мінералогічний збірник, 2024)
ЮРІЙ АНДРОНОВИЧ ГАЛАБУРДА (ДО 80-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ)