ПРОФЕСОР ВОЛОДИМИР ПАВЛИШИН – ЛІДЕР СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ МІНЕРАЛОГІЇ (до 80-річчя від уродин) - Матковський, Орест; Наумко, Ігор; Павлунь, Микола; Білоніжка, Петро; Скакун, Леонід; Сливко, Євгенія (Мінералогічний збірник, 2024)
ПРОФЕСОР ВОЛОДИМИР ПАВЛИШИН – ЛІДЕР СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ МІНЕРАЛОГІЇ (до 80-річчя від уродин)