СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ОЛЕКСАНДРА ВАЛЕНТИНОВИЧА ЧЕПІЖКА - Кадурін, Володимир; Матковський, Орест; Наумко, Ігор; Павлунь, Микола; Скакун, Леонід; Сливко, Євгенія; Янко, Валентина (Мінералогічний збірник, 2024)
СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ОЛЕКСАНДРА ВАЛЕНТИНОВИЧА ЧЕПІЖКА