КРИСТАЛОМОРФОЛОГІЯ, ГЕОХІМІЯ ТА ГЕНЕЗИС КАРБОНАТНИХ УТВОРЕНЬ ГІРСЬКОГО КРИМУ - Загнітко, Василь; Квасниця, Ірина; Мороз, Володимир; Проскурка, Любов (Мінералогічний збірник, 2024)
Схарактеризовано особливості кристаломорфології, ізотопного й хімічного складу, деякі фізичні властивості та генезис карбонатних утворень Гірського Криму: осадових, гідротермально перероблених та метаморфізованих вапняків, сидеритових і кальцитових конкрецій та секрецій, карбонатних жил, проявів кристалічного кальциту й оніксу.