СТРУКТУРНО-МІНЕРАЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТЕОРИТА З УМОВНОЮ НАЗВОЮ “ВЕЛИКА БАЛКА” - Семененко, Віра; Гіріч, Аеліта; Кичань, Наталія (Мінералогічний збірник, 2024)
Наведено структурно-мінералогічну характеристику кам’яного метеорита з умовною назвою “Велика Балка”, який передав у Комітет по метеоритах НАН України мешканець Одеси В. Лук’янець. Метеорит класифіковано як хондрит L4-5 з ударною стадією S3 та ступенем звітрювання W3.