МОНАЦИТОНОСНІ ВІДКЛАДИ БАСЕЙНУ ВЕРХНЬОЇ ТЕЧІЇ ПІВДЕННОГО БУГУ - Фігура, Любов (Мінералогічний збірник, 2024)
Досліджено монацитоносні відклади басейну верхньої течії р. Південний Буг. Простежено вміст монациту й супутніх мінералів від корінних порід до сучасних алювіальних відкладів. Зроблено висновки щодо перспектив монацитоносності території досліджень.