МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД НЕОРГАНІЧНОЇ ЧАСТИНИ ВУГІЛЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ПЛАСТІВ МЕЖИРІЧАНСЬКОГО РОДОВИЩА (ЛЬВІВСЬКО-ВОЛИНСЬКИЙ КАМ’ЯНОВУГІЛЬНИЙ БАСЕЙН) - Матрофайло, Михайло; Лазар, Володимир; Король, Микола; Яремчук, Ярослава (Мінералогічний збірник, 2024)
Наведено результати морфологічного аналізу промислових вугільних пластів Межирічанського родовища Львівсько-Волинського вугільного басейну. Схарактеризовано мінеральний склад неорганічної частини вугілля пластів п7н, п7в, п8, п8в (бужанська світа башкирського ярусу С2).