ГЕОЛОГІЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ РУДОКОНЦЕНТРАЦІЇ НА ПЕРСПЕКТИВНОМУ ТОРЧИНСЬКОМУ РОДОВИЩІ ІЛЬМЕНІТУ - Комський, М.; Ремезова, О.; Яременко, О.; Охоліна, Т.; Василенко, С. (Мінералогічний збірник, 2024)
Схарактеризовано особливості геологічної будови Торчинського залишкового родовища ільменіту, розвинутого по розшарованому тілу габроїдів (Володарськ-Волинський масив, Житомирська обл.). Виявлено залежність між концентрацією ільменіту в товщі кори звітрювання та рельєфом її поверхні.