ЧЕРЕЗ ТЕРНИ ДО ЗІРОК: ЖИТТЄВИЙ І ТВОРЧИЙ ШЛЯХ ПРОФЕСОРА ОРЕСТА МАТКОВСЬКОГО - Редколегія “Мінералогічного збірника”, колектив геологічного факультету, (Мінералогічний збірник, 2023)
ЧЕРЕЗ ТЕРНИ ДО ЗІРОК: ЖИТТЄВИЙ І ТВОРЧИЙ ШЛЯХ ПРОФЕСОРА ОРЕСТА МАТКОВСЬКОГО