ДВАНАДЦЯТІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ ІМЕНІ АКАДЕМІКА ЄВГЕНА ЛАЗАРЕНКА - Матковський, Орест; Сливко, Євгенія; Побережська, Ірина (Мінералогічний збірник, 2023)
Наведено інформацію про Дванадцяті наукові читання імені академіка Євгена Лазаренка на тему “Мінералогія України: сучасний стан і перспективи”. Читання відбулися 14 грудня 2022 р. на геологічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. До початку читань опубліковано збірник матеріалів, який містить 27 праць з різних напрямів мінералогічної науки.