ВНЕСОК П. М. БІЛОНІЖКИ У ВИВЧЕННЯ МІНЕРАЛОГІЇ І ГЕОХІМІЇ СОЛЯНИХ РОДОВИЩ ПЕРЕДКАРПАТТЯ ТА ПРИРОДИ ДЕЯКИХ ШАРУВАТИХ СИЛІКАТІВ (до 80-річчя від народження) - Матковський, Орест; Скакун, Леонід (Мінералогічний збірник, 2024)
ВНЕСОК П. М. БІЛОНІЖКИ У ВИВЧЕННЯ МІНЕРАЛОГІЇ І ГЕОХІМІЇ СОЛЯНИХ РОДОВИЩ ПЕРЕДКАРПАТТЯ ТА ПРИРОДИ ДЕЯКИХ ШАРУВАТИХ СИЛІКАТІВ (до 80-річчя від народження)