МИКОЛІ МИКОЛАЙОВИЧУ ПАВЛУНЮ – 70! - Орест Матковський, Ігор Наумко, Євгенія Сливко, Сергій Ціхонь, редколегія “Мінералогічного збірника” (Мінералогічний збірник, 2022)
МИКОЛІ МИКОЛАЙОВИЧУ ПАВЛУНЮ – 70!