ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ДІАГЕНЕТИЧНОГО ПІРИТУ У ВІДКЛАДАХ ПАЛЕОЦЕНУ (СКИБОВА ЗОНА УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ) - Костюк, Олександр (Мінералогічний збірник, 2024)
Досліджено термоелектричні властивості діагенетичного піриту з відкладів яремчанського горизонту палеоцену на прикладі ділянки мідної мінералізації Підбуж-Яремчанська (Скибова зона Українських Карпат). На підставі комплексного аналізу мінералу визначено, що в межах дослідженого рудопрояву поширена одна генерація піриту.