ЖИТТЄВИЙ І ТВОРЧИЙ ШЛЯХ ПЕТРА БІЛОНІЖКИ (ДО 90-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ) - Павлунь, Микола; Ціхонь, Сергій; Гайовський, Олег; Побережська, Ірина; Генералова, Лариса; Сливко, Євгенія; Дацюк, Юрій; Шваєвський, Олександр (Мінералогічний збірник, 2025)
ЖИТТЄВИЙ І ТВОРЧИЙ ШЛЯХ ПЕТРА БІЛОНІЖКИ (ДО 90-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ)